De sidste års tid har du måske hørt flere nyheder end du plejer. Tjekket din telefon lidt oftere for ’breaking news’, tændt for radioen når du ikke plejer, været i ekstra god tid inden 18.30 eller 19.00 nyhederne starter. Fordi 2020 var et vanvittigt år. Et år som vi aldrig glemmer, uanset vores alder. Børn i folkeskolen vil huske, unge vil huske og gamle vil huske.

Et år fyldt med rædsel, oven på rædsel og til sidst lidt mere rædsel. For mange mennesker i hvert fald. For andre har det bare været død-kedeligt og surrealistisk at forholde sig til at alt var og fortsat er lukket ned. At du ikke kan ses med nogen. At du ikke kan tage ud og spise. At du ikke kan være en del af et miljø, som du plejer at være. Fordi alt er lukket.

Så vi venter

Vi venter på bedre dage. Vi venter på at der skal lukkes op igen. At Statsministeren og Regeringen drejer nøglen den rigtige vej, i stedet for at stramme taget om lukningen, vrides nøglen langsomt den anden vej og dørene lukkes atter op på klem igen. Og vi kan begynde at kigge ud uden at kigge os over skuldrene.

Så vi kan få lov til at begynde at trække vejret mere frit. Færdes mere frit. Leve mere frit. Indtil den dag kommer, kan vi fortsætte med at holde øje med hvad der sker uanset hvor vi bor henne, og bor du i Struer kan du holde øje med dagens nyheder i Struer. På den måde vil du forblive opdateret og kunne følge med i hvad der sker og hvordan du skal forholde dig til samfundet.

Det er også der du finder ud af, hvordan det går med de lokale virksomheder i dit nærområde og hvordan de klarer sig. Nogle byer har de helt store virksomheder som naboer, for eksempel Bang og Olufsen, den gode gamle virksomhed, som sælger B&O anlæg. I mange år var B&O et high-end brand, et brand, som kun var de færreste forundt og som den gængse, almindelige lønmodtager ikke havde råd til. High-end. High-class.

Er det et lidt snobbet brand? Ja. Men mest af alt fordi mange – ikke alle – af de mennesker, der har et B&0 anlæg kan virke lidt snobbet på andre mennesker. Måske er de det, måske er de det ikke. Men et lille mærkat på ryggen får de da. Så må du selv vælge hvad der skal stå på det mærkat.